Ревитализиране и подхранване

oxygenating_balancing_aroma

ОКСИГЕНИРАЩО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ С ВЕЧНО ЦВЕТЕ

за всички типове кожа, 

15 мл

СЪВЕТ НА DELAROM:

Сутрин и/или вечер, капнете 4 капки върху дланите, втрийте в тях и нанесете равномерно по цялото си лице и деколте. След като попие, нанесете ежедневния си

крем. Благодарение на това, че етеричните масла са синергични, т.е. те действат в хармония, маслото ще направи по – ефикасно и дълготрайно действието на активните съставки на ежедневния Ви подхранващ крем за лице.

ДЕЙСТВИЕ:

Арoматерапевтичен концентрат от етерични масла за лице със 100% натурални съставки: иновация във френската козметика. Естествените етеричните масла, които се съдържат в маслото, притежават доказани козметични свойства: балансират функциите на кожата, подобряват нейното кръвообръщение и естествено я снабдяват с кислород, като по този начин є помагат сама да се освободи от токсините. Маслото попива бързо в кожата, като я успокоява и възвръща естествения є баланс.

Подходящ за кожа под стрес, уморена кожа, пушачи. Продуктът е подходящ и за всички, които харесват аромата – опити с добловолци показват, че жените избират продукта по аромата и в почти 100% от случаите са избрали продуктът, който е подходящ за тяхната кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Енергизиращо и антиоксидантно вечно цвете, което насища кожата с кислород и защитава от свободните радикали,

Тонизиращ лимон,

• Пачули против подпухване.Още от Ревитализиране и подхранване

Първите признаци на стареене се проявяват индивидуално и  в различна възраст. Преумората, стресът, употребата на неподходяща козметика могат да накарат кожата да загуби от своя блясък и тонус. Най- доброто решение на този проблем е използването на  продукти, изготвени  на базата на 100 % натурални съставки. Delarom предлага  природни  грижи, които ефективно се борят със стреса, възстановяват и освежават кожата на лицето.