Ревитализиране и подхранване

DEL_1605 Деларом Подхранващ крем с праскова_sm

ПОДХРАНВАЩ КРЕМ „НАСЛАДА ЗА КОЖАТА“ С МАСЛО ОТ ПРАСКОВА

за суха, много суха кожа и екстремни климатични условия, 

50 мл

СЪВЕТ НА DELAROM:

Количество с големина на лешник, се разпределя равномерно по цялото лице и деколте. Нанасяйте сутрин и вечер, след почистване. Можете да използвате крема и след употреба на Ревитализиращия балсам за лице Delarom, като по този начин удължавате специфичното действие на активните съставки на крема през целия ден.

ДЕЙСТВИЕ:

Кремът Наслада за кожата е специално създаден за суха, много суха и/или склонна към изсушаване кожа. Богат и подхранващ, той укрепва защитната бариера и успокоява сухата и изложена на екстремни климатични условия кожа. Тя става мека и гладка като кадифе. Има превантивно действие на стареенете при много суха кожа. Може да се използва като основна грижа, а също така и след излагане на кожата на слънце.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Хидратиращо масло от жожоба против стареене,

Подхранващо масло от праскова,

Хидратиращ натриев хиалуронат.

 Още от Ревитализиране и подхранване

Първите признаци на стареене се проявяват индивидуално и  в различна възраст. Преумората, стресът, употребата на неподходяща козметика могат да накарат кожата да загуби от своя блясък и тонус. Най- доброто решение на този проблем е използването на  продукти, изготвени  на базата на 100 % натурални съставки. Delarom предлага  природни  грижи, които ефективно се борят със стреса, възстановяват и освежават кожата на лицето.