Ревитализиране и подхранване

revitality_balm

РЕВИТАЛИЗИРАЩ БАЛСАМ ЗА ЛИЦЕ СЪС САНДАЛОВО ДЪРВО И ВЕЧНО ЦВЕТЕ

за всички типове кожа, 

30 мл

СЪВЕТ НА DELAROM:

Използвайте сутрин и/или вечер след почистване на кожата. Вземете количество колкото грахово зърно, разнесете на върха на пръстите и нанесете равномерно по лицето и деколтето. Образува се естествен филм, който защитава дълготрайно кожата. Количеството балсам в опаковката е достатъчно за 5 до 7 месеца употреба.

ДЕЙСТВИЕ:

Ревитализиращият балсам за лице е част от ароматерапевтичната серия на Delarom – иновация във френската козметика. Подходящ за всички типове кожа и възрасти**. Съдържа цитрусови масла, които подобряват кръвообръщението в кожата и естествено я хранят с кислород. Бори се с уморената и стресирана кожа

тенът на лицето се изравнява и кожата сияе; има превантивно действие при като намалява признаците на стареене – отпусната кожа, появата на финни линии и бръчки.

Балсамът е изключително подходящ за употреба през зимата и като грижа през преходните сезони – пролет и есен, когато кожата се адаптира към промяната на времето.

Подходящ за кожа под стрес, уморена кожа, пушачи. Продуктът е подходящ и за всички, които харесват аромата – опити с добловолци показват, че жените избират продукта по аромата и в почти 100% от случаите са избрали продуктът, който е подходящ за тяхната кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Антиоксидантно вечно цвете,

• Сандалово дърво против подпухване,

• Сладък портокал за цялостно тонизиране,

Енергизиращ кориандър.

 

 Още от Ревитализиране и подхранване

Първите признаци на стареене се проявяват индивидуално и  в различна възраст. Преумората, стресът, употребата на неподходяща козметика могат да накарат кожата да загуби от своя блясък и тонус. Най- доброто решение на този проблем е използването на  продукти, изготвени  на базата на 100 % натурални съставки. Delarom предлага  природни  грижи, които ефективно се борят със стреса, възстановяват и освежават кожата на лицето.