Хидратация

acquaconfort_cream

ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ACQUACONFORT С ОРГАНИЧНО АЛОЕ ВЕРА

за всички типове кожа, подходящ и за мъже, 

50 мл

СЪВЕТ НА DELAROM:

Нанасяйте сутрин и вечер върху предварително почистени лице, шия и деколте. За максимален резултат използвайте в комбинация с Енергизиращ серум Delarom.

ДЕЙСТВИЕ:

Изключително освежаващ, този крем е истински щит срещу дехидратацията. Омекотява, освeжава и хидратира* дълготрайно кожата..

Спомага за поддържането на дълбока хидратация, подсилва защитните функции на кожата, възстановява хидролипидния слой на кожата. Линиите на дехидратация изчезват. Има превантивно действие против стареене, тъй като минимизира дехидратацията на кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Хидратиращ органичен екстракт от алое вера,

Хидратиращ натриев хиалуронат /хиалуронова киселина/,

• Масло от кайсиеви ядки, което спомага за възстановяването на хидролипидния филм.

 

 Още от Хидратация

Хидратирането е една от основните козметични грижи, които трябва да осигурим на  кожата си. Всички биологични процеси в  организма ни  протичат във водна среда за това  намалянето на водата в тъканите на кожата пречи на нормалният живот на клетките и  е  сериозна предпоставка за образуването на бръчки и загубата  на блясък и тонус.

За да се справите с този проблем Delarom Ви предлага специално разработена гама от хидратиращи продукти,  подходящи за всеки тип кожа. Използвайте хидратиращата гама на Delarom като самостоятелна грижа или като възстановяваща терапия след  процедури с химичен пилинг.