Хидратация

acquaconfort_mask

ХИДРАТИРАЩА МАСКА ACQUANCONFORT С ЕКСТРАКТ ОТ НАР

за всички типове кожа, 

50 мл

СЪВЕТ НА DELAROM:

Използвайте 1-2 пъти седмично, според типа кожа. Нанесете малко количество от маската и оставите да престои 3-4 минути. За да подсилите хидратиращия є ефект, нанесете Хидратиращо и балансиращо ароматично масло за лице Delarom преди нанасяне на маската.

ДЕЙСТВИЕ:

Истински извор на хидратация*, маската Acquaconfortима богата текстура, с уникални хидратиращи*съставки, които възвръщат еластичността и блясъка на кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Хидратиращ екстракт от мускатна какула,

Подхранващи стероли от нар,

Дъблоко хидратираща хиалуронова киселина.

 Още от Хидратация

Хидратирането е една от основните козметични грижи, които трябва да осигурим на  кожата си. Всички биологични процеси в  организма ни  протичат във водна среда за това  намалянето на водата в тъканите на кожата пречи на нормалният живот на клетките и  е  сериозна предпоставка за образуването на бръчки и загубата  на блясък и тонус.

За да се справите с този проблем Delarom Ви предлага специално разработена гама от хидратиращи продукти,  подходящи за всеки тип кожа. Използвайте хидратиращата гама на Delarom като самостоятелна грижа или като възстановяваща терапия след  процедури с химичен пилинг.