Хидратация

hydrating_balancing_aroma

ХИДРАТИРАЩО МАСЛО за лице с екстракт от нероли

за нормална до комбинирана кожа, 

15 мл

СЪВЕТ НА DELAROM:

Сутрин и/или вечер капнете 4 капки върху дланите, втрийте в тях и нанесете равномерно по цялото си лице и деколте. След като попие, нанесете ежедневния си крем. Благодарение на това, че етеричните масла са синергични, т.е. те действат в хармония, маслото ще направи по – ефикасно и дълготрайно действието на активните съставки на ежедневния Ви хидратиращ крем за лице

ДЕЙСТВИЕ:

Арoматерапевтичен концентрат от етерични масла за лице със 100% натурални съставки: иновация във френската козметика. Благодарение на хидратиращото* си и защитно действие, маслото възвръща еластичността и блясъка на кожата. Хидратира,  успокоява кожата и съзнанието (етерично масло от лайка), стимулира циркулацията на кръвта, подпомага отстраняването на токсини от кожата, дава ерегия на клетките. Бързо се абсорбира от кожата. Подходящ е за кожа със сивкав тен, дехидратирана кожа, при първи прицнази на стареене, при пушачи.

Продуктът е подходящ и за всички, които харесват аромата – опити с добловолци показват, че жените избират продукта по аромата и в почти 100% от случаите са избрали продуктът, който е подходящ за тяхната кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Хидратиращ цвят от нероли,

Омекотяваща роза,

Подхранващо и окемотяващо масло от жожоба,

Успокояващ бисаболол /лайка/Още от Хидратация

Хидратирането е една от основните козметични грижи, които трябва да осигурим на  кожата си. Всички биологични процеси в  организма ни  протичат във водна среда за това  намалянето на водата в тъканите на кожата пречи на нормалният живот на клетките и  е  сериозна предпоставка за образуването на бръчки и загубата  на блясък и тонус.

За да се справите с този проблем Delarom Ви предлага специално разработена гама от хидратиращи продукти,  подходящи за всеки тип кожа. Използвайте хидратиращата гама на Delarom като самостоятелна грижа или като възстановяваща терапия след  процедури с химичен пилинг.