Цел: Подмладяване

lifting-serum

ЛИФТИНГ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

за всички типове кожа, 

30 мл

DELAROM СЪВЕТ

Използвайте сутрин и /или вечер. Нанасяйте серума върху предварително почистени лице и шия с върха на пръстите с изглаждащи движения. За оптимален резултат  използвайте в комбинация с Лифтинг крема за лице и Лифтинг серума за околоочния контур.

С високата си концентрация на активни съставки, този серум  е истинска подмладяваща терапия за кожата. Той подобрява нейните естествени свойства:

еластичност, стегнатост и хидратация, като ограничава трансепидермалната загуба на вода. Бръчките са изгладени, лицето възвръща своя блясък, наистина подмладено.

Активни съставки:

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА с ниско молекулно тегло*

Натурална съставка, получена по биотехнологичен метод, която хидратира кожата, бори се със свободните радикали и бръчките.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА с високо молекулно тегло**

Натурална съставка, получена по биотехнологичен метод, която защитава кожата и ограничава загубата на вода.

LIFTESSENCE™ CYATHEA CUMINGII

Натурална активна съставка, извлечена от папрата CYATHEA CUMINGII. Богат на големи полимерни молекули, екстрактът от циатеа има незабавен стягащ и лифтинг ефект, видим веднага след нанасянето.

MATRI XYL 3000

Алтернатива на Витамин C, той възстановява дермалната матрица, стимулира фибробластите на кожата и укрепва извънклетъчната матрица, което води до синтезирането на колаген.

ПРОВИТАМИН B5

Стимулира обновяването на клетките на повърхността и по този начин спомага за по-добрата хидратация и мекотата на кожата.

* Прониква в дълбоките слоеве на епидермиса.

** Остава на повърхността на епидермиса.

Незабавен резултат

 

Тест за ефикасност, реализиран върху 20 доброволци от независима лаборатория
Резултатите са измерени с помощта на 3D скенер.

 

ПРОМЯНА В ДЪЛБОЧИНАТА НА БРЪЧКАТА 1 ЧАС СЛЕД НАНАСЯНЕ.

 

 

 

 Още от Цел: Подмладяване

Отпусната  кожа, пигментни петна, бръчки- това са реалните  признаци на стареене, които притесняват всяка жена в зряла възраст. За да се пребори с тези проблеми ефективно и трайно, Delarom разработи революционната и уникалната серия за лифтинг на кожата на лицето ЦЕЛ: ПОДМЛАДЯВАНЕ, базирана на откритие, получило Нобелова награда за медицина.

Продуктите от лифтинг серията спомагат за удължаване на младостта на кожата чрез забавяне на естествените процеси на нейното стареене. Кожата е видимо и трайно по-стегната и гладка.

С наближаването на 40–те първите бръчки стават все по-изразени, а  кожата постепенно губи от своята еластичност и блясък. Не оставяйте следите на времето да предадат Вашата младост и красота. Специалистите от Delarom Ви предлагат ефективна програма  за видимо по-стегната и млада кожа.