Цел: Подмладяване

eye_contour_lifting_serum

ЛИФТИНГ СЕРУМ ЗА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

за всички типове кожа, 

15 мл

DELAROM СЪВЕТ

Нанасяйте сутрин и /или вечер върху околоочния контур, от вътрешния ъгъл към слепоочието с леки потупвания. Завършете с изглаждащи движения. За оптимален резултат използвайте в комбинация с Лифтинг крема за лице и с Лифтинг серума за лице.

Коктейл от активни съставки с незабавен стягащ и лифтинг ефект, които спомагат за изглаждането на околоочния контур. Бръчките и линиите са видимо туширани веднага след нанасяне. Погледът възвръща своя бласък и свежест, наистина подмладен.

Активни съставки:

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Натурална съставка, получена по  специален биотехнологичен метод. Хидратира и защитава кожата от загуба на вода. Подпомага изглаждането на бръчките.

LIFTESSENCE™ CYATHEA CUMINGII

Натурална активна съставка, извлечена от папрата Cyathea Cumingii, богата на големи полимерни молекули. Нанесена върху кожата, дава  незабавен стягащ и лифтинг ефект.

EUROL® BT

Натурален екстракт от маслинови листа, богат на олеуропеин, който защитава елементите на извънклетъчната матрица (колаген, хиалуронова киселина, еластин) и подобрява еластичността на кожата.

EYEPRO 3X ECT

Комбинация от бетаин, екстракт от корена на Розова родиола (Rhodiola rosea) и екстракт от дрожди (Saccharomyces cere­visiae), които стимулират производството на колаген и имат стягащ ефект.

Незабавен резултат

 

Тест за ефикасност, реализиран върху 20 доброволци от независима лаборатория.

 

Резултатите са измерени с помощта на 3D скенер.

 

ПРОМЯНА В ДЪЛБОЧИНАТА НА БРЪЧКАТА 1 ЧАС СЛЕД НАНАСЯНЕ.

 

 

 Още от Цел: Подмладяване

Отпусната  кожа, пигментни петна, бръчки- това са реалните  признаци на стареене, които притесняват всяка жена в зряла възраст. За да се пребори с тези проблеми ефективно и трайно, Delarom разработи революционната и уникалната серия за лифтинг на кожата на лицето ЦЕЛ: ПОДМЛАДЯВАНЕ, базирана на откритие, получило Нобелова награда за медицина.

Продуктите от лифтинг серията спомагат за удължаване на младостта на кожата чрез забавяне на естествените процеси на нейното стареене. Кожата е видимо и трайно по-стегната и гладка.

С наближаването на 40–те първите бръчки стават все по-изразени, а  кожата постепенно губи от своята еластичност и блясък. Не оставяйте следите на времето да предадат Вашата младост и красота. Специалистите от Delarom Ви предлагат ефективна програма  за видимо по-стегната и млада кожа.