Цел: Подмладяване

JUVENESSENCE

ПРО-КЛЕТЪЧЕН КРЕМ ЗА ГЛОБАЛНА ЗАЩИТА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ С JUVENESSENCE ® 50 мл

50 мл

СЪВЕТ НА DELAROM:

За 100% подмладяване, можете да съчетаете продуктите за лице от серията „Цел подмладяване” по следния начин:

Пълна подмладяваща програма:
Сутрин: Въздействайте върху повърхността на кожата с Лифтинг серум за лице и Лифтинг крем с хиалуронова киселина и екстракт от луковицата на нарцис

Вечер: Въздействайте на кожата в дъблочина, когато тя е в покой и процесът на регенериране е по-ефикасен: Про-клетъчен крем с JUVENESSENCE® след Балсам за лице против стареене с българска роза

Кратка подмладяваща програма:
Сутрин: Лифтинг серум за лице преди Про-клетъчен крем с JUVENESSENCE ®

Беше намерено научно доказателство за това, че Juvenessence® Brown seaweed (кафеви водорасли) помага за блокиране на мутацията на ламин А (протеин със структурна функция в клетъчното ядро) в прогерин (мутационна версия на ламин А).

На DELAROM принадлежи заслугата за създаването на първия крем за глобална клетъчна защита, посредством откритието на тази невероятна молекула от морски произход.

Juvenessence – екстракт от кафеви водорасли, предотвратява преждевременното стареене на дермалните и епидермалните кожни клетки, като забавя  и контролира синтеза на прогерин – най-важният протеин в процеса на стареене на кожата. Другите натурални съставки, включени в тази формула, стимулират производството на колаген, хидратират кожата и качествено възстановяват кожната структура.

Жизнеспособността на клетките се подобрява, кожната тъкан е гладка и стегната, а бръчките  видимо намаляват.

 

DELAROM PARIS лансира своя нов продукт
PROCELLULAR CREAM WITH JUVENESSENCE ®

Благодарение на тази активна съставка, новият крем  съдейства на клетъчно ниво за забавяне на преждевременното стареене и за контрол над синтеза на прогерин, за да защити жизнения потенциал на нашите клетки.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ
В PROCELLULAR CREAM WITH JUVENESSENCE ® :

JUVENESSENCE ®

„Алариа” е кафяво водорасло, срещано във водите на апхипелаг Brehat, северен Бретан. Формулата на Juvenessence включва екстракт от алариа – напълно иновативен ингредиент за превенция на стареенето. Основните му действия са:

- да забави мутацията на ламин А в прогенин;

- да намали нивата на прогенин, както в процеса на биологичното стареене на клетките  (66 години: -78%), така и при млади клетки (35 години: -63%);

- да поддържа добра активност на кожните клетки (да стимулира синтеза на колаген, еластин, кератин) и ДНК-репликация;

ЕКСТРАКТ ОТ  BURKHOLDERIA CARIBENSIS

Следвайки оригиналната си функция на поведение в екстремно безводна среда, този екзополизахарид от бактериален произход стимулира кожната структура, въздействайки върху роговия слой на кожата. Burkholderia Caribensis поддържа функциите на кожната бариера и минимизира загубата на влага, работейки на различни епидермални нива.

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛАЙКА

Лайката е много разпространено тревисто растение. Етеричното масло от лайка противодейства на процесите на стареене и подобрява колагеновия синтез.

РОЗОВО ЕТЕРИЧНО МАСЛО

Символ на красотата без конкуренция. Етеричното масло от рози противодейства на процесите на стареене и подобрява колагеновия синтез. В синергично единство с маслото от лайка, розовото масло потенцира действието на всички останали съставки в крема.

ДИПАЛМИТОЙЛ  ХИДРОКСИПРОЛИН

Добре позната с хидратиращите си и анти-ейджинг свойства, тази аминокиселина е  производно на растителния  хидроксипролин. Коригира и изглажда бръчките. Предпазва еластина от атаката на свободните радикали.

МАСЛИНОВО МАСЛО

Богато на феноли и витамин Е, маслиновото масло е мощен антиоксидант. В състава му присъства и сквален – естествен градивен елемент на есенциалните мастни киселини, който подобрява еластичността и регенерацията на кожата.

ОРГАНИЧНО КАКАОВО МАСЛО

От какаовите зърна се екстрахира какаово масло, което има отлични козметични свойства. Омекотител и подхранващ агент, какаовото масло е особено добре адаптирано за суха кожа. Съдържа полифеноли и есенциални мастни киселини, има изразено антиоксидантно действие.Още от Цел: Подмладяване

Отпусната  кожа, пигментни петна, бръчки- това са реалните  признаци на стареене, които притесняват всяка жена в зряла възраст. За да се пребори с тези проблеми ефективно и трайно, Delarom разработи революционната и уникалната серия за лифтинг на кожата на лицето ЦЕЛ: ПОДМЛАДЯВАНЕ, базирана на откритие, получило Нобелова награда за медицина.

Продуктите от лифтинг серията спомагат за удължаване на младостта на кожата чрез забавяне на естествените процеси на нейното стареене. Кожата е видимо и трайно по-стегната и гладка.

С наближаването на 40–те първите бръчки стават все по-изразени, а  кожата постепенно губи от своята еластичност и блясък. Не оставяйте следите на времето да предадат Вашата младост и красота. Специалистите от Delarom Ви предлагат ефективна програма  за видимо по-стегната и млада кожа.