Body Care

DEL_2206_Хидратиращ лосион за тяло з пацифлора_sm

ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ ПАЦИФЛОРА

за всички типове кожа, 

200 мл

СЪВЕТ НА DELAROM:

Използвайте след бана или душ, като нанесете с масажиращи движения докато попие.

ДЕЙСТВИЕ:

Има ли смяната на сезоните неблагоприятно действие върху кожата на тялото?

Слънцето, студът, вятърът и замърсяването могат да увредят кожата ви –  да предизвикат сърбеж, зачервяване и чувство на опънатост след душ или вана, а релефът да загрубее и да се появи сухота. Този дискомфорт може да се превърне за вас и вашето тяло в ежедневна борба. Единственият изход е употребата на козметични продукти, които омекотяват и хидратират кожната тъкан, каквато е и целта на новия хидратиращ лосион за тяло от Delarom, съдържащ екстракт от пасифлора (часовниче).

Какъвто и да е стрес-факторът, или типът на вашата кожа, тази нова формула с ревитализиращи и омекотяващи съставки ще възстановява гъвкавостта, еластичността и тонуса й през цялата година.

Хидратиращият лосион за тяло на Delarom с пасифлора бързо ще се превърне в решение и ще връща на кожата гладкостта и мекотата й през всички сезони.

 

Хидратиращият лосион за тяло е специално разработен продукт за интензивна хидратация и борба с процесите на стареене. Формулата включва масла от пасифлора и кайсия, познати със забележителните си хидратиращи свойства. Тяхното комбинирано действие може да повиши хидро-нивата с до 57% след 3 часа. Масло от пореч – съставка, позната с превантивното си действие против стареене,  допълва ефекта от продукта.

 

Благодарение на този изключителен продукт за тяло с прелестен аромат, вашата кожа връща мекотата и нежността си. Леката му текстура защитава кожата през целия ден, което го превръща в нов и желан бюти-партньор.

 

ПРОДУКТ С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ: ЗАЩИТАВА И ХИДРАТИРА КОЖАТА

Продукт за тяло с лека текстура

Ревитализиращите и тонизиращи свойства на Moisturising Body Lotion от Delarom се дължат изцяло на пасифлората, която има и подмладяващ ефект. Лосионът за тяло прониква в кожата, без да я омазнява, оставяйки нежна следа.

Продукт за тяло с тонизиращ ефект

За формулата на хидратиращия си боди-лосион, Delarom използва масло от кайсиеви ядки и чисто масло от пореч, предпочитани заради свойството им да възстановяват мекотата и комфорта на кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

ЧЕТИРИ ЕСТЕСТВЕНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

за хидратация и защита на кожата

Масло от пасифлора (часовниче)

Открита от испанци през 15-ти век в района на Амазонка, пасифлората постепенно е мигрирала  към югоизточната част на Северна Америка. В период на зрелост, растението има жълти плодове, от чиито семена се екстрахира натурално масло с разнообразни свойства, подходящо за всеки тип кожа. Препоръчва се при загуба на еластичност, както и за омекотяване, освежаване, зареждане с енергия и тонизиране на кожната тъкан. Има лека и бързопопиваща текстура.

Масло от кайсиеви ядки

Отглеждани в Китай още преди 5000 години, кайсиевите дървета днес се срещат предимно в области с умерен климат в цяла Европа. Богато на ненаситени мастни киселини и витамини А и Е, маслото от кайсиеви ядки има подхранващи, хидратиращи и възстановяващи виталността на кожата свойства. Омекотява и тонизира кожната тъкан. Минимизира бръчките.

 

Пресовано чисто масло от пореч

Това средиземноморско растение с характерни звездовидни сини цветове, е отглеждано за нуждите на козметичната индустрия. Маслото от неговите семена е богато на есенциални мастни киселини, по-специално омега 3. Хидратиращо и омекотяващо кожата, маслото от пореч реструктурира епидермиса и противодейства на стареенето, като връща еластичността и тонуса на кожната тъкан.

Масло от карите

Това дърво от Западна Африка достига до 15 метра височина и ражда гроздове от тъмнозелени плодове. Ядката на плода, заобиколена от пулпа, съдържа високомаслено ядро, от което се екстрахира маслото от карите. Тази съставка покрива кожата със защитен и подхранващ филм с високо съдържание на про-витамин А и витамин Е, които стимулират клетъчната регенерация и предпазват от свободните радикали – истински врагове на кожата.

 

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ДОКАЗАН ЕФЕКТ

Доказана ефикасност.

Комбинацията от активни съставки води до гарантиран ефект.

Беше проведено дерматологично изследване върху хидратиращия капацитет на продукта, три часа след нанасяне. Резултатът е повишена с 57% хидратация на епидермиса.

* Тест, проведен върху 11 доброволци, при дерматологичен контрол.

Тестовата група потвърждава ефективно овлажняващо и подхранващо действие на лосиона за тяло, особено при изразено суха кожа. Кожната тъкан става еластична и гъвкава, като запазва лека ароматна следа.

92% от участниците в теста усещат кожата си в отлично здраве и тонус, хидратирана и свежа.

Кожата е гъвкава и еластична при 100% от участниците.

Лосионът за тяло успокоява кожата  при 100% от тях.

Кожата е по-сияйна при 92%.

*Тестове, проведени с група от 12 доброволци, в продължение на 21 дни, при дерматологичен контрол.Още от Body Care