Body Care

2205_Стягащо масло за тяло против стрии и целулит

СТЯГАЩО МАСЛО ЗА ТЯЛО ПРОТИВ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ EXCELLENCE, 100мл

100 мл

СЪВЕТ НА DELAROM:

Използва се ежедневно, като се нанася върху тялото след душ или вана, с лек кръгообразен масаж отдолу-нагоре, до пълното попиване на продукта

ДЕЙСТВИЕ

НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА НА БРЕМЕННИ ЖЕНИ

Фино масло с иновативна формула, съчетаващо удоволствие и ефикасност. Екстрактът от кафеви водорасли – Kalpariane със стягащи кожата свойства, заедно с растителните масла от сусам, макадамиа, Limnanthes Alba (диво цъфтящо растение, разпространено в Орегон и Калифорния), пореч, както и етеричното масло от евкалипт, действат в синергия, стягайки, хидратирайки и подхранвайки кожата. Деликатният флорален аромат на това масло ви гарантира момент на слънчева наслада.

ЕДНО МАСЛО С УДИВИТЕЛНА ЕФЕКТИВНОСТ

Добавяйки различни растителни масла към екстракта от кафеви водорасли Kalpariane, DELAROM създаде масло с уникална текстура (суха, топяща се) и мощно стягащо кожата действие. Благодарение на отличната способност на маслата да проникват в дълбочина, стягащото действие на продукта се проявява в самото сърце на епидермиса, където обичайно се активират механимите за загуба на еластичност и отпускане.

DELAROM Excellence Стягащо масло за тяло против стрии и целулит парфюмира деликатно кожата на тялото, благодарение на нежен микс от плодови и флорални нотки. През целия ден се радвате на изтънчено лятно ухание, носещо тонус и добро самочувствие.

Ароматна пирамида:

Растително зелено, ябълка

Жасмин, момина сълза, озонови нотки, тубероза

Ванилов абсолют, бял мускус, сантал, карамфил (подправка)

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Кафевите водорасли, от които е екстрахиран КАLPARIANE, се срещат по крайбрежието на Бретан, Франция. Заради богатия си на стероли и мастни киселини (омега 6 и омега 9) състав, те притежават изключителни свойства. Защитавайки от разрушаване колагеновите и еластиновите структури и стимулирайки синтеза на колаген,  КАLPARIANE допринася за поддържане еластичността и гъвкавостта на кожната тъкан и осигурява мощен стягащ ефект.

Limnanthes Alba расте в Съединените щати (Калифорния и Орегон). От семената му се добива масло с изключителна стабилност. Притежава профил, богат на деликатни съставки, като токофероли и други естествени антиоксиданти.

Сусамът е често използвана в готварството съставка, с безценни за кожата свойства. Сусамовото масло е много ценено в козметиката най-вече заради високото съдържание на линолеова киселина (омега 6) и токофероли. Попива бързо. Има регенериращ и омекотяващ кожата ефект. Присъствието на витамин Е, сезамолин и лецитин в състава му, осигурява надеждно антиоксидантно действие и защита на кожата срещу свободните радикали.

Дървото макадамиа произхожда от Австралия, но се отглежда и в много други страни заради плодовете му, растящи на гроздове. Растителното масло, получено чрез студено пресоване, е богато на ненаситени мастни киселини, като напр. палмитолова киселина, която дава надеждна защита срещу оксидацията. Маслото е предпочитано заради подхранващите му и омекотяващи кожата свойства, както и заради действието му против стрии, появяващи се при отпускането на епидермиса.

Пореч е характерно за Средиземноморския регион растение със запомнящи се сини звездовидни цветове, което се отглежда заради козметичните му приложения. Маслото от неговите семена съдържа големи количества есенциални мастни киселини (по-специално, омега 3). Флуидно и омекотяващо, маслото реструктурира епидермиса и противодейства на процесите на стареене на кожната тъкан. Връща еластичността и тонуса на чувствителната кожа.

Евкалиптът е австралийско дърво, пренесено в Европа и Средиземноморието, заради лечебните му свойства. Етеричното масло, получено чрез дестилация на листата му, оптимизира действието на всички останали съставки.Още от Body Care