ПАРФЮМИТЕ НА DELAROM

FLEUR-du-SUD

DELAROM FLEUR du SUD

Дамска парфюмна вода, 

50 мл

Парфюмна вода с чувствени и объркващи нотки, отражение на една вечер с цветовете на Юга. Иланг-иланг за чувствено съвършенство. Бегония Тубероза, за да събуди страстта. Жасмин за ориенталска сладост, който ни отвежда в топлите вечери в Южна Франция. Алхимия на парадоксите между вълнуващи бели ориенталски цветя и неочаквана морса свежест и лекота. Една обонятелна мелодия, безапелационно улугантна и модерна, съхраняваща спомени и емиции. Идеално оръжие за съблазън за всяка жена.

Съдържа: екстракт от габлен, екстракт от иланг-иланг, екстракт от Бегония Тубероза, екстракт от жасмин.Още от ПАРФЮМИТЕ НА DELAROM

ПРЕГЪРНЕТЕ СВОЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ  В СВЕТА НА СЕТИВАТА

КАКВО Е АРОМАТА?

Aароматът е флорален букет, дозиран и съчетан така, че да да създаде обонятелна хармония, известни като зелена, топла, чувствена… От нашите 5 сетивата, усещането за мирис е това, който има най-добър капацитет да се припомня спомените ни.
Благодарение на влиянието на ароматите, мозъкът ни може да въстанови усещания и моменти от миналото, изображения или места,  свързани с този аромат.

Aроматът може да играе роля и в нашето ниво на концентрация или стрес. Може да повлиява нашите настроения.

ЖИВОТЪТ НА АРОМАТА

Ароматът е сложен, витален и жив. Тя не спира да се променя при контакт кожата. Първото впечатление от аромата никога не е постоянно, той се развива.
Ароматът на качеството е изтънчената хармония на множество миризми, известни като „ нотки”.

„Нотките” на аромата, се разгръщат в три стъпки:

«Върхови нотки», « средни нотки, които са в сърцето на аромата» и «базови нотки».

Когато за пръв път усетите аромат, вие усешате „върховите” нотки. Те са тези, които най-бързо се издигат и затова първе се улавят. „Върховите” нотки ще изчезнат първи, в рамките на 15 минути, за да освободят място за «нотки, които са в сърцето на аромата». Те изграждат структурата на аромата и се развиват в продължение на 2 до 4 часа, като се сливат в хармония с кожата на тялото и после бално избелдняват, зада отстъпат мястото си на „базовите” нотки. Базовите нотки продължават да изграждат ни спомена за аромата, като го персонализират с нашата кожа. Базовите нотки избледняват след 4 до 6 часа.