ПАРФЮМИТЕ НА DELAROM

HOMME-SPORT

DELAROM HOMME SPORT

Спортно-елегантна мъжка парфюмна вода, 

50 мл

Автентичен източник на енергия, в експлозивна комбинация от върхови нотки на джинджифил и цитрусови плодове, за да придаде динамика и блясък. Свежи и чувствени нотки с аромат на ирис и морска свежест. Базови нотки на мъжественост от мускус и кедър. Основно оръжие на хедонистичния модерен мъж, символ на дързост и енергичност.

Съдържа: екстракт от джинджифил, кедър, ветивер, гераниум, лимон и мандарина

 Още от ПАРФЮМИТЕ НА DELAROM

ПРЕГЪРНЕТЕ СВОЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ  В СВЕТА НА СЕТИВАТА

КАКВО Е АРОМАТА?

Aароматът е флорален букет, дозиран и съчетан така, че да да създаде обонятелна хармония, известни като зелена, топла, чувствена… От нашите 5 сетивата, усещането за мирис е това, който има най-добър капацитет да се припомня спомените ни.
Благодарение на влиянието на ароматите, мозъкът ни може да въстанови усещания и моменти от миналото, изображения или места,  свързани с този аромат.

Aроматът може да играе роля и в нашето ниво на концентрация или стрес. Може да повлиява нашите настроения.

ЖИВОТЪТ НА АРОМАТА

Ароматът е сложен, витален и жив. Тя не спира да се променя при контакт кожата. Първото впечатление от аромата никога не е постоянно, той се развива.
Ароматът на качеството е изтънчената хармония на множество миризми, известни като „ нотки”.

„Нотките” на аромата, се разгръщат в три стъпки:

«Върхови нотки», « средни нотки, които са в сърцето на аромата» и «базови нотки».

Когато за пръв път усетите аромат, вие усешате „върховите” нотки. Те са тези, които най-бързо се издигат и затова първе се улавят. „Върховите” нотки ще изчезнат първи, в рамките на 15 минути, за да освободят място за «нотки, които са в сърцето на аромата». Те изграждат структурата на аромата и се развиват в продължение на 2 до 4 часа, като се сливат в хармония с кожата на тялото и после бално избелдняват, зада отстъпат мястото си на „базовите” нотки. Базовите нотки продължават да изграждат ни спомена за аромата, като го персонализират с нашата кожа. Базовите нотки избледняват след 4 до 6 часа.